Πέμπτη 21 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Χρειάζεται ευρύ μέτωπο παιδείας"

Το ΤΕΙ Ηρακλείου επισκέφτηκε χτες ο Σπ. Χαλβατζής στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη

Το ΤΕΙ Ηρακλείου επισκέφτηκε χτες στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη, ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συζήτησε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Μ. Καραναστάση και σπουδαστές τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.

"Τα κονδύλια που δίνονται δεν επαρκούν", τόνισε ο πρόεδρος του ΤΕΙ και ενημέρωσε τον Σπ. Χαλβατζή για την απόφαση να κλείσει το ΤΕΙ αν μέχρι τις 31 του Ιούνη δεν έχουν δοθεί τα επιπλέον κονδύλια που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ μετέφερε τη δέσμευση του Κόμματος για τις απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Αμέσως μετά, ο Σπ. Χαλβατζής επισκέφτηκε τέσσερα τμήματα του ΤΕΙ και συζήτησε με τους σπουδαστές θέματα που σχετίζονται με τις επιλογές της ΕΕ και συγκεκριμένα της "Λευκής Βίβλου". Ο Σπ. Χαλβατζής μίλησε για τη λογική κατηγοριοποίησης και των σπουδαστών και υπογράμμισε την ανάγκη για δημόσια και δωρεάν παιδεία. Οι σπουδαστές του ΤΕΙ Ηρακλείου συμφώνησαν στην ανάγκη για ενωμένη πάλη σπουδαστών, φοιτητών, μαθητών και γονιών μαζί με το λαό για τη σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της παιδείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ