Τετάρτη 27 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλαλητήρια δασκάλων αύριο

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας ενάντια στην αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 7 μμ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ. Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Παιδείας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, ενώ στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Καμάρα και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας συμμετέχουν οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Αθήνας και των Νομών Βοιωτίας, Κορινθίας και Εύβοιας, ενώ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν και από τους γύρω νομούς. Παράλληλα, πανελλαδική 48ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 του Μάη, με απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ και σε συντονισμό με τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διεκδικούν ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, υπεράσπιση του ενιαίου χαρακτήρα της, οικονομική και μορφωτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού και αύξηση των δαπανών για την παιδεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ