Τετάρτη 27 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το λόγο έχει το μαζικό κίνημα

Δήλωση της Ελένης Παπαδοπούλου, εκ μέρους της ΔΑΣ Κερατσινίου

Σε δήλωσή της η επικεφαλής της "Δημοκρατικής Αγωνιστική Συσπείρωσης" Κερατσινίου, Ελένη Παπαδοπούλου,αναφέρει σχετικά με τη χτεσινή κυβερνητική απόφαση:

"Εκσυγχρονιστική πολιτική" σημαίνει... επαναλειτουργούμε μια μονάδα ρύπανσης ύστερα από 15 χρόνια διακοπής και ενάντια στην εθνική οικονομία. "Εκσυγχρονιστική πολιτική" σημαίνει... πως δε θα τη λειτουργούμε και τους 12 μήνες, καθώς επίσης ότι μετά παρέλευση 6 χρόνων δε φεύγει οριστικά, αλλά παραμένει ως ψυχρή εφεδρεία εσαεί.

"Εκσυγχρονιστική πολιτική" σημαίνει... πως θα ξοδέψουμε - για να σας "χρυσώσουμε το χάπι", κάτοικοι του Κερατσινίου - 3 δισεκατομμύρια δραχμές για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

"Εκσυγχρονιστική πολιτική" σημαίνει... ότι όλα αυτά ο δήμαρχος του Κερατσινίου τα χαρακτηρίζει "ενδιαφέρουσα πρόταση,που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του λαού και του Δημοτικού Συμβουλίου", για να προσθέσει ότι "ο λαός του Κερατσινίου, ξέροντας το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συμπεριλάμβανε και την επαναλειτουργία του εργοστασίου, του έδωσε ποσοστό 53 % στις εκλογές του '93"!

Μα σε ποιους νομίζετε πως απευθύνεστε, κύριοι... Σε διανοητικά ανάπηρους; Καταντήσατε οικονομικά ανάπηρο το λαό της χώρας, αλλά παρά τις προσπάθειές σας και την πλύση εγκεφάλου απ' τα ΜΜΕ αυτό δεν το επιτύχατε. Λύσεις υπάρχουν για τη μη επαναλειτουργία της ΔΕΗ. Σύσσωμη η αντιπολίτευση του δήμου και οι βουλευτές τις έθεσαν στην υπουργό. Πολιτική όμως βούληση δεν υπάρχει.Γι' αυτό από σήμερα το λόγο έχει το μαζικό κίνημα και ο λαός του Κερατσινίου. Εμείς ως ΔΑΣ θα πρωτοστατήσουμε σ' αυτόν τον αγώνα με όσες δυνάμεις διαθέτουμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ