Τετάρτη 27 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζεται ο εμπαιγμός

Η Κυβερνητική Επιτροπή θα ξανακοιτάξει ...τα προβλήματά τους μετά το Πάσχα

Νέα "παράταση" στην επίλυση των οξυμένων προβλημάτων των αγροτών και των κτηνοτρόφων έδωσε η κυβέρνηση, αφού η Κυβερνητική Επιτροπή κατά τη χτεσινή συνεδρίασή της αποφάσισε να... ασχοληθεί πάλι με το θέμα, μετά το Πάσχα.

Η κυβέρνηση, χτες, έδειξε για άλλη μια φορά ότι παραμένει "πιστή" στην πολιτική εμπαιγμού απέναντι στους αγροτοκτηνοτρόφους και επιβεβαίωσε την άρνησή της να λάβει άμεσα και ουσιαστικά μέτρα, για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Το μόνο που την ενδιαφέρει, όπως φαίνεται, είναι να "καλλιεργεί" ψεύτικες ελπίδες ότι κάτι μπορεί να γίνει στο επόμενο διάστημα, μπας και εκτονώσει έτσι την οργή και την αγανάκτηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων και να αποφύγει νέες δυναμικές κινητοποιήσεις, ενόψει και της έναρξης της νέας καλλιεργητικής περιόδου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, χτες, ο υπουργός Γεωργίας διάβασε πολυσέλιδη εισήγηση, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχαν προτάσεις για τη λήψη μέτρων, παρά ήταν μόνο ένα πρόγραμμα για τη χάραξη αγροτικής πολιτικής. Ο πρωθυπουργός και οι παριστάμενοι υπουργοί, αφού συζήτησαν για κάποια ώρα, έκριναν ...ότι τα θέματα σχετικά με την αγροτική πολιτική είναι πολύ σοβαρά, για να ληφθούν αποφάσεις και συμφώνησαν να ασχοληθεί ξανά η Κυβερνητική Επιτροπή σε συνεδρίαση, που θα γίνει μετά τις γιορτές του Πάσχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ