Σάββατο 15 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αύξησε τις δυνάμεις της η ΔΕ - Σ

Αύξηση των δυνάμεων της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας - Συνεργαζόμενοι καταγράφηκε στις εκλογές του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.Η ΔΕ - Σ αύξησε κατά 10% τον αριθμό των ψήφων που πήρε. Συγκεκριμένα από τις 300 ψήφους που είχε πάρει στις προηγούμενες αρχαιρεσίες, τώρα πήρε 333, διατήρησε τις δύο έδρες στο 13μελές διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, και εξέλεξε 8 αντιπροσώπους για την ΠΟΕ - ΟΤΑ από 7 που είχε.

Η ΠΑΣΚΕ πήρε 526 ψήφους και 3 έδρες, η ΔΑΚΕ 526 ψήφους και 3 έδρες, η ΔΑΚ 427 ψήφους και 3 έδρες,το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο 158 ψήφους και 1 έδρα και η Αυτόνομη Παρέμβαση 81 ψήφους και 1 έδρα. Ακολούθησαν η ΔΗΚΕ με 29 ψήφους και η Αριστερή Παρέμβαση με 12 ψήφους.

"Θεωρούμε πως το αποτέλεσμα είναι θετικό για τον συνδυασμό, παρά το κλίμα πόλωσης που προσπάθησαν να περάσουν στους εργαζόμενους οι δύο μεγάλες παρατάξεις και φυσικά παρά την προσπάθεια από τους μηχανισμούς της διοίκησης να μεταβάλλουν τους συσχετισμούς με τις κομματικές προσλήψεις", τόνισε στο "Ρ" εκ μέρους της ΔΕ - Σ ο Απόστολος Ζησίδης. "Εμείς, συνέχισε, σταθήκαμε αγωνιστικά απέναντι στα προβλήματα και συνεχίζουμε την πάλη για την κατοχύρωση και δικαίωση των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, στις ιδιωτικοποιήσεις και την αντεργατική πρακτική της διοίκησης του δήμου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ