Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
"Το ΚΚΕ ήταν κάθε μέρα δίπλα μας"

Με τους εργαζόμενους του Δήμου Ασπροπύργου και τους κατοίκους και εμπόρους συζήτησε χτες κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές της Αττικής Α. Χοροζάνη και Βάσω Λιάκου

Κοντά στους εργάτες και υπαλλήλους του Δήμου Ασπροπύργου βρέθηκε χτες το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του στην Αττική Αντώνη Χοροζάνη και Βάσω Λιάκου.Το κλιμάκιο του ΚΚΕ δέχτηκε την πρωινή θερμή υποδοχή των εργαζομένων και υπαλλήλων του δήμου. "Η πραγματικότητα είναι ότι μόνο το ΚΚΕ ενδιαφέρεται για τα προβλήματά μας και παλεύει δίπλα μας κάθε μέρα και όχι μόνο τις ημέρες των εκλογών", τόνισαν χαρακτηριστικά στους υποψήφιους βουλευτές οι εργαζόμενοι.

Το πρωί σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο του δήμου, η Β. Λιάκου, μιλώντας στους εργαζόμενους, επισήμανε πως "έχει προβληθεί ότι η Ελλάδα είναι φτωχή και δεν έχει πόρους. Αυτό είναι ψέμα, πόροι υπάρχουν μόνο που με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ οι κυβερνήσεις δε διαπραγματεύτηκαν τίποτα και φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε μόνο εισαγωγές, διαλύοντας την ελληνική παραγωγή με σημαντικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους".

Ο Α. Χοροζάνης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΝΔ και τις επιπτώσεις που έχει αυτή στους εργαζόμενους, δημιουργώντας μεγάλη ανεργία και κάνοντας το κεφάλαιο πιο πλούσιο. "Το ΚΚΕ δεν μπαίνει στη λογική δε γίνεται τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση, αντίθετα πιστεύει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να οργανωθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Δεν πρέπει να κρίνουμε τα κόμματα μόνο από το πόσο μεγάλα είναι, αλλά κυρίως από την πολιτική που υποστηρίζουν", τόνισε. Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στη λαϊκή αγορά της πόλης, αντικρίζοντας τη μεγάλη αγανάκτηση των κατοίκων και εμπόρων, για τη σημερινή κατάσταση.

"Αν σας πούμε ότι πάμε καλά θα είναι ψέματα. Οταν υπάρχει τόση ανεργία και τόση λιτότητα και ο εργαζόμενος δεν έχει λεφτά, τότε αντιμετωπίζουμε και εμείς πρόβλημα", είπε στους υποψήφιους βουλευτές έμπορος της λαϊκής. Από την πλευρά των κατοίκων αρκετοί ήταν αυτοί που επισήμαναν την αγανάκτησή τους για τις τιμές των προϊόντων, που κάθε μέρα αυξάνουν, ενώ οι μισθοί παραμένουν στάσιμοι παρά τις υποσχέσεις που δίνουν κάθε φορά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Η πολιτική ζωή δεν είναι ντέρμπι» (2000-03-10 00:00:00.0)
Περιοδείες ΝΑΣ (1998-09-06 00:00:00.0)
Γνωριστήκαμε στους αγώνες (1996-09-17 00:00:00.0)
Αγάντα... (1996-09-17 00:00:00.0)
"Τα ψέματα τελείωσαν, ψήφο στο ΚΚΕ" (1996-09-16 00:00:00.0)
Ρουσφέτια και εργολάβοι (1996-09-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ