Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πυκνώνουν οι περιοδείες

Αναγνωρίζουν οι εργαζόμενοι την αναγκαιότητα να ενισχυθεί το ΚΚΕ

Οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν τη συνεπή αγωνιστική στάση του ΚΚΕ και σημειώνουν πως είναι το μόνο κόμμα που στέκεται πλάι τους πριν και μετά τις εκλογές. Αυτό φαίνεται από τις περιοδείες που πραγματοποιούν καθημερινά στους χώρους δουλιάς οι υποψήφιοι βουλευτές της Α Θεσσαλονίκης. Ολο και περισσότεροι εκφράζουν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν το ΚΚΕ και παραδέχονται ότι μόνο με ενισχυμένο το κόμμα της εργατικής τάξης μπορούν να ελπίζουν σε αλλαγές προς όφελος του λαού.

Χτες οι υποψήφιοι βουλευτές Νίκος Χριστάνης και Βασίλης Αχτσής περιόδευσαν στο χώρο ανασκαφής της 9ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στο Διοικητήριο και μίλησαν με τους εργαζόμενους, που στην πλειοψηφία τους απασχολούνται ως ωρομίσθιοι ή με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Μίλησαν για την εργασιακή ανασφάλεια που βιώνουν, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους ή θα μείνουν στο δρόμο, γυρεύοντας και πάλι μια θέση εργασίας. Εθεσαν το θέμα της σταθερής και μόνιμης χρηματοδότησης των έργων από το ΥΠΠΟ, ώστε να μπορούν να έχουν συνέχεια δουλιά και απαίτησαν για άλλη μια φορά την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, ώστε με καλύτερους όρους να παλέψουν όλοι μαζί για τη λύση των προβλημάτων τους.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ της Α Θεσσαλονίκης Αγάπιο Σαχίνη και Απόστολο Κυπραίο οι εργαζόμενοι στο Πολυιατρείο του ΙΚΑ Τούμπας. Στη συζήτηση που ακολούθησε πολλοί ήταν εκείνοι από τους εργαζόμενους που αναγνώρισαν ότι το ΚΚΕ έχει μια συνέπεια και ακολουθεί αταλάντευτα μια αγωνιστική πορεία. Επίσης συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν το συγκεκριμένο παράρτημα του ΙΚΑ (στελέχωσή του, έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού), ενώ τονίστηκε από την πλευρά των υποψηφίων βουλευτών το ενδιαφέρον που επέδειξε το ΚΚΕ για τα ζητήματα που απασχολούν το Πολυιατρείο με επερωτήσεις στη Βουλή, δημοσιεύματα κλπ.

Τη Σχολή Κωφαλάλων επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Τεμεκενίδου και είχαν συζήτηση με εργαζόμενους και εκπαιδευτικούς. Πολλοί εργαζόμενοι εξέφρασαν ανοιχτά την επιθυμία να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις εκλογές και έκαναν λόγο για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες γυναίκες στις μέρες μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συμπόρευση με το ΚΚΕ για τη διεκδίκηση μέτρων αντιπυρικής θωράκισης (2019-06-20 00:00:00.0)
Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα αναζωογονήσει το λαϊκό κίνημα (2007-08-31 00:00:00.0)
Συζήτηση με «παλιούς φίλους» (2000-03-30 00:00:00.0)
Περισσότερη δουλιά, λιγότερα λεφτά (2000-03-20 00:00:00.0)
Να βρουν ισχυρό εμπόδιο μπροστά τους (1996-09-18 00:00:00.0)
Ο λόγος του ΚΚΕ στην Πάτρα! (1996-09-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ