Σάββατο 14 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Με στόχο την υπερκάλυψη

Με στόχο την κάλυψη και την υπερκάλυψη του - ανυπολόγιστων συνεπειών - πολιτικού και ιστορικού κενού που προκάλεσαν οι πλημμύρες του περασμένου Οκτώβρη, σ' αυτή την τόσο κρίσιμη για τον τόπο περίοδο, οι κομμουνιστές δίνουν τη μάχη της πανελλαδικής Οικονομικής Εξόρμησης για την αποκατάσταση του ζημιών που υπέστησαν ζωτικές λειτουργίες του κομματικού μηχανισμού και τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του Κόμματος.

Αναγκαία και ικανή συνθήκη για την αντιμετώπιση όλων αυτών, που ιδιαίτερα σ' αυτή τη φάση τραυματίζουν σε όλους τους τομείς βαθύτατα και ίσως - σε κάποιους από αυτούς - ανεπανόρθωτα τη χώρα, είναι πριν απ' όλα η επούλωση των πληγών αυτών του Κόμματος.

Η εξόρμηση στη Λακωνία

Για την πορεία της Οικονομικής Εξόρμησης στην περιοχή, ο Δημήτρης Παναγάκης,γραμματέας της ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ, μας είπε:

"Στο 103% έχει φτάσει το πλάνο που έχει καθορίσει η ΚΕ στο νομό μας. Από μόνη της η υπερκάλυψη του πλάνου δείχνει την προθυμία του κόσμου να συνεισφέρει για την αποκατάσταση των καταστροφών στο κτίριο του ΚΚΕ και ιδιαίτερα για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου. Παρ' όλα αυτά το πλάνο θα είχε καλυφθεί κατά πολύ περισσότερο, αν ήταν ανάλογη με τη διάθεση προσφοράς του κόσμου και η δουλιά όλης της κομματικής οργάνωσης. Η κάλυψη του πλάνου οφείλεται στην υπερκάλυψη των προσωπικών πλάνων ορισμένων συντρόφων και ΚΟΒ. Πρωτοπόρες ΚΟΒ είναι της Αράχωβας με 258%, του Γυθείου με 153% και της πόλης της Σπάρτης με 138%. Η ΝΕ έχει αποφασίσει, προκειμένου να αντιμετωπιστούν και τα τρέχοντα έξοδα της οργάνωσης, να εντείνει τις προσπάθειές της για την υπερκάλυψη του πλάνου κατά 40%, ώστε να αποδοθεί όλο το ποσό στην ΚΕ".

Αναφερόμενος στους τρόπους που θα πραγματοποιηθεί αυτό, ο Δημήτρης Παναγάκης τόνισε:

"Αυτό θα επιτευχθεί με την κάλυψη των πλάνων όλων των ΚΟΒ, την αξιοποίηση μαζικών φορέων και οικονομικών παραγόντων και την υλοποίηση της σκέψης για να γίνει συνεστίαση που θα κλείσει και την Οικονομική Εξόρμηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ