Τετάρτη 27 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξευτελιστικές τιμές για τη Σουλτανίνα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (του ανταποκριτή μας).-

Σε εξευτελιστικά επίπεδα σκοπεύει και φέτος η διοίκηση της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ενωσης Σουλτανίνας (ΚΣΟΣ) να πληρώνει τους σταφιδοπαραγωγούς στην αρχή της εξαγωγικής περιόδου σταφίδας.

Προκαλώντας την αντίδραση των εκπροσώπων της Ενωσης Ηρακλείου ο πρόεδρος της ΚΣΟΣ, Γιάννης Πιτσιδιανός, ανακοίνωσε χτες στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, τιμές παραγωγού από 170 έως 210 δραχμές το κιλό, υποστηρίζοντας ότι η οργάνωσή του δεν μπορεί να δώσει μεγαλύτερες τιμές!

Πιο συγκεκριμένα η ΚΣΟΣ ζητά από τις Ενώσεις της Κρήτης κοινή συγκέντρωση σταφίδας με τιμές 170 δραχμές το Νο 4, 185 δραχμές το Νο 2 και 210 δραχμές για έναν καινούριο τύπο "σταφίδας έξτρα ποιότητας". Οριστικές απαντήσεις στην εισήγηση αυτή, θα δοθούν από τις Ενώσεις την ερχόμενη Δευτέρα, αφού συνεδριάσουν πρώτα τα διοικητικά τους συμβούλια. Πάντως γίνεται αντιληπτό, ότι οι αγροτοσυνεταιριστές του ΠΑΣΟΚ, ανοίγουν για άλλη μια χρονιά το δρόμο στους ιδιώτες εξαγωγείς και αφήνουν τους σταφιδοπαραγωγούς ξεκρέμαστους, στο έλεος της αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ