Τετάρτη 27 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιφάκελλος 2004

Την άλλη όψη της υποψηφιότητας της χώρας μας για την Ολυμπιάδα του 2004 θα παρουσιάσει σήμερα η πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στην ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων. Δέκα μέρες πριν από την τελική απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) για την επιλογή της διοργανώτριας πόλης, η πρωτοβουλία πολιτών θα δώσει στη δημοσιότητα τον αντιφάκελλο που εκπόνησε, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Πολυτεχνείο (Πατησίων - Αίθουσα Τελετών).

Σε ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία πολιτών επισημαίνει ότι ο αντιφάκελλος περιέχει άρθρα, έγγραφα και αρκετά στοιχεία που τεκμηριώνουν τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει η τυχόν ανάληψη της Ολυμπιάδας από την Αθήνα στην οικονομία της χώρας, το περιβάλλον και στην πολιτιστική ζωή.

Ακόμη θα διανεμηθεί και το υπόμνημα που εστάλη από την Πρωτοβουλία πολιτών προς τη ΔΟΕ και τα 100 μέλη της, στο οποίο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, αναφέρονται οι ανακρίβειες και τα παραποιημένα στοιχεία που δίνει η Ελληνική Επιτροπή Διεκδίκησης στο φάκελο υποψηφιότητας της Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ