Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μυγιάστηκε...

Αλλος ένας αποκλεισμός επιβλήθηκε χτες σε βάρος του "Ρ", καθώς δεν του δόθηκε η δυνατότητα να υποβάλει ερωτήσεις στον πρωθυπουργό, Κ. Σημίτη, που επισκέφτηκε το υπουργείο Υγείας και μετά το τέλος της σύσκεψης με την ηγεσία του υπουργείου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Οταν ο πρωθυπουργός πέρασε μπροστά απ' τους δημοσιογράφους, ο διαπιστευμένος συντάκτης του "Ρ" στο υπουργείο Υγείας τού είπε ότι το θέμα για το οποίο ήθελε να τον ρωτήσει αφορά την υγεία της δημοκρατίας και είναι μείζον. Ο πρωθυπουργός προσπέρασε χωρίς να απαντήσει.

Απάντησε όμως ο ακολουθών τον πρωθυπουργό, υφυπουργός Θ. Κοτσώνης, λέγοντας: "Να 'ρθεις να σου εξηγήσω εγώ", είπε ο Θ. Κοτσώνης. Προφανώς ο Θ. Κοτσώνης θα νόμισε ότι η ερώτηση τον αφορούσε, καθώς πριν δυο μέρες ο εν λόγω υφυπουργός είχε απευθυνθεί με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τους παραπληγικούς, που είχαν "καταλάβει" το υπουργείο Υγείας.

Βέβαια, η ερώτηση, που δεν έγινε, αφορούσε την παρουσία του ασφαλίτη στην εκδήλωση της ΕΣΑΚ.

Αλλά εκεί οδηγεί η "εκσυγχρονιστική" λογική: Κάνει μερικούς συντρόφους του πρωθυπουργού να μυγιάζονται - γιατί έχουν βέβαια τη μύγα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ