Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η αυτογελοιοποίηση

Γελοίο θεώρησε, χτες, το γεγονός της παρακολούθησης της ΕΣΑΚ από αστυνομικά όργανα, ο Γ. Λοβέρδος, δημοσιογράφος του ραδιοσταθμού "Πλάνετ" και της εφημερίδας "Εξουσία". Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι τέτοια φαινόμενα έχουν σταματήσει από το 1974! Από τότε, κατά τον Γ. Λοβέρδο, καταργήθηκαν οι σχετικοί μηχανισμοί, που λειτουργούσαν στη δικτατορία και πριν απ' αυτήν!

Γελοίο, λοιπόν, το αποδειγμένο και πέραν κάθε αμφισβήτησης γεγονός, της παρουσίας ασφαλίτη με πολιτικά, σε "διατεταγμένη υπηρεσία", όπως ομολόγησαν ο ίδιος και ο αρμόδιος αξιωματικός, σε αίθουσα όπου γινόταν σύσκεψη συνδικαλιστών της ΕΣΑΚ, στον 7ο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας. Γελοίο το γεγονός πως η σχετική εντολή δόθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Γελοίο το γεγονός πως όταν εντοπίστηκε η παρουσία του, παρίστανε στην αρχή τον ανήξερο και τον περαστικό... Γελοίο το γεγονός πως το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό. Το αμέσως προηγούμενο είχε καταγγελθεί από το "Ρ", πριν δύο περίπου βδομάδες, ενώ εντελώς πρόσφατα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κατάγγειλε δημόσια, μιλώντας στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, ότι το ΠΑΣΟΚ στήνει μηχανισμούς εξαγοράς, τρομοκρατίας και διαφθοράς όσων αντιστέκονται στην κυβερνητική πολιτική.

Ολ' αυτά, λοιπόν, είναι γελοία, κατά τον κ. Λοβέρδο. Και όχι μόνον γελοία, αλλά και ανύπαρκτα... Μα δεν καταλαβαίνει ότι το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτογελοιοποιείται..;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ