Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Ληξιαρχική πράξη θανάτου"

Ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ Στ. Παναγιώτου σε συγκέντρωση κατοίκων στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης

"Το σχέδιο "Καποδίστριας", είναι αντιαναπτυξιακό, αντικοινωνικό και η εφαρμογή του θα επιφέρει την ερήμωση της υπαίθρου. Η κυβέρνηση ουσιαστικά ζητά από τους κατοίκους και τις κοινότητες να υπογράψουν τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της υπαίθρου". Τα παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Παναγιώτου, μιλώντας σε συγκέντρωση κατοίκων στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας που πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

"Παλεύουμε - είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ - μαζί με τις Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο στη Βουλή".

Ο βουλευτής του ΚΚΕ παρουσίασε την τακτική της κυβέρνησης ως δικτατορική και αυταρχική, αφού όπως είπε "με το έτσι θέλω προσπαθεί να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο στο οποίο αντιδρούν πάνω από 4.000 κοινότητες σε σύνολο περίπου 5.500 που υπάρχουν σε όλη τη χώρα".

Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε ότι η ΤΑ πρέπει να έχει λόγο για τα προβλήματα της ανάπτυξης, της παιδείας, του πολιτισμού και να παίζει ρόλο διεκδικητικό στην κατεύθυνση λύσης των προβλημάτων του λαού και όχι υποταγής στις αντιλαϊκές επιλογές κυβέρνησης και ΕΕ.

Ο βουλευτής του Κόμματος περιόδευσε, επίσης χτες, στη Ν. Μεσημβρία, την Αγχίαλο και τη Σίνδο, ενώ σήμερα θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στον Αγιο Αθανάσιο και τη Βαλμάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ