Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξόρμηση ΚΚΕ

Στο πλευρό του λαού της υπαίθρου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή των κινητοποιήσεων ενάντια στο σχέδιο "Ι. Καποδίστριας" το ΚΚΕ, που συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης για τις συνέπειες και τους στόχους της εφαρμογής του, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος γίνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις, περιοδείες:

Στη Λέσβο ο βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό, Στρατής Κόρακας,θα μιλήσει σήμερα στα χωριά Κεραμειά, Ιππειος και Ασώματος για τους στόχους που υπηρετεί το σχέδιο "Ι. Καποδίστριας".

Στα Χανιά σήμερα, στο Καστέλλι Κισσάμου,θα μιλήσει σε συγκέντρωση ο Γ. Νταγκουνάκης,μέλος της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

Στο Ρέθυμνο σήμερα θα γίνει περιοδεία στο χωριό Μέλαμπες.

Στο Λασήθι περιοδείες θα γίνουν σήμερα στα χωριά Μάλες, Μύρτος και Καλαμάνκα.

Στην Αχαϊα σήμερα θα γίνει συγκέντρωση στα χωριά Αβυθος, Ψαρραί και Οβρυά.Αύριο Σάββατο στο Αίγιο και στην Κάτω Αχαγιά.

Στην Αιτωλοακαρνανία,κλιμάκια της ΝΕ θα περιοδεύσουν το Σαββατοκύριακο στα χωριά του νομού, θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και θα μοιράσουν υλικό.

Στη Μεσσηνία,αύριο θα γίνουν περιοδείες στα χωριά Βαλύρα και Μαυρομάτι Ιθώμης, στο Χατζή και στο Βλαχόπουλο.

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη,σήμερα, στελέχη της ΝΕ θα επισκεφτούν τα χωριά Μεσοβούνια, Μαγγανός, Αντίπατα και Φισκάρδο.Αύριο, τα χωριά Νιοχώρι και Καρυά.

Στη Φωκίδα,σήμερα, στους Δελφούς στις 7.30 το βράδυ, θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας ΕΠ Στερεάς Ελλάδας Λ. Γκούνης και στηΜανάγουλη ο γραμματέας της ΝΕ Φωκίδας Γ. Ιωσηφίδης.

Στα Τρίκαλα,συγκέντρωση με ομιλητή τον Θυμ. Ζιανό θα γίνει στην Καλομοίρα.Αύριο, στο Γριζάνο,με τον Στεφ. Παιδή.Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνουν περιοδείες στους συνοικισμούς Κηπάκι, Πυργετός, Πύργος, Αγ. Μονή, Αγ. Απόστολοι και Αλώνια Μπάρας.

Στην Καρδίτσα αύριο Σάββατο, θα γίνει συγκέντρωση στο Φανάρι,με ομιλητή τον Χρ. Τέγο και στο Μελισσοχώρι με τον Κ. Θεοδωρίδη.Την Κυριακή, στα Κανάλια θα μιλήσει ο Απ. Πίτσαβος και στο Λεοντάρι ο Κ. Μουρατιάνος.

Στην Κοζάνη σε σημερινή συγκέντρωση στην Ανω Κύμη θα μιλήσει ο Κ. Νικολαϊδης.Αύριο συγκεντρώσεις θα γίνουν στο Πρωτοχώρι,με ομιλητή τονΓ. Μητσιάκο,στο Μεταξά με ομιλήτρια την Γ. Στραβού και στον Αγ. Χριστόφορο,με ομιλητή τον Αντ. Τσάκωνα.

Στα Γρεβενά,σήμερα στο χωριά Ανθρακιά και Αγ. Θεόδωρους,θα μιλήσει ο Β. Μπουγάς,γραμματέας της ΝΕ Γρεβενών. Ο ίδιος θα μιλήσει και σε συγκέντρωση αύριο σε Μερσίνα και Βατόλακκο.

Στη Φλώρινα αύριο συγκέντρωση, με ομιλητή τον Γ. Μούλη,θα γίνει στηΜελίτη.Στη Βευ με τον Δ. Μούλη, στους Αγ. Ανάργυρους με την Φ. Μαυροπούλου.Την Κυριακή, στο Φιλώτα με την Φ. Μαυροπούλου και στο Πεδινό με τον Γ. Κέρλοβα.

Στη Ροδόπη στελέχη της ΝΕ θα επισκεφτούν σήμερα τα χωριά Θρυλόριο, Αμαράντα, Κρωβύλη και Σάππες.Αύριο Σάββατο τα χωριά Ν. Αδριανή και Ν. Σιδηροχώρι και την Κυριακή τα χωριά Προσκυνητές και Συλαγανή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ