Τρίτη 2 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Ο 21ος θα είναι ο αιώνας του Σοσιαλισμού

Ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας ανασύνταξης και αντεπίθεσης του εργατικού - κομμουνιστικού κινήματος, των κοινωνικών και λαϊκών κινημάτων και εξεγέρσεων. Θα είναι αιώνας στον οποίο ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ θα ξαναγίνει η ελπίδα και το στήριγμα των λαών, στη μεγάλη τους έφοδο ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα. Το ΚΚΕ δεσμεύεται μπροστά στην εργατική τάξη και το λαό ότι θα συνεχίσει τον ανυποχώρητο αγώνα του.

Ζεστός, μεστός και γεμάτος αισιοδοξία ο συμπερασματικός λόγος του ομιλητή Τάσου Χρονά,μέλους του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, ξεσήκωσε θύελλα χειροκροτημάτων στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Πινακοθήκης Λιβαδειάς στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια της ηρωικής δράσης του ΚΚΕ που οργάνωσε η ΝΕ Βοιωτίας. Αφού αναφέρθηκε σύντομα στην ιστορική διαδρομή του Κόμματος, ο Τ. Χρονάς υπογράμμισε: Η ιστορία μας μας εμπνέει και μας διδάσκει, δείχνει το δρόμο να βαδίσουμε μπροστά.

Παρών στη γιορταστική εκδήλωση, που συνεχίστηκε με τραγούδια "της ζωής και του αγώνα" που απέδωσε η χορωδία της ΠΕΑΕΑ, ήταν και ο Τίτος Βανδής,ο οποίος απήγγειλε ποιήματα. Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση αντιστασιακής φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ