Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιο δυνατά στη μάχη

Πιο δυνατά στη μάχη μπαίνουν οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισες σ' όλες τις περιοχές της χώρας για να κερδίσουν το μεγάλο "στοίχημα" για την υπερκάλυψη του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ. Ετσι, μετά τον πρώτο μήνα της Εξόρμησης, όλες οι οργανώσεις βγάζουν τα συμπεράσματά τους, ανασκουμπώνονται και επιχειρούν σχεδιασμένα να πραγματοποιήσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στους εργαζόμενους σ' όλο το λαό, ώστε πριν τελειώσει ο Δεκέμβρης να έχουν υπερκαλυφθεί τα πλάνα.

Σ' αυτήν την προσπάθεια και στον πρώτο μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας αναδείχνεται πρώτη και με διαφορά από τις άλλες οργανώσεις του Κόμματος, αφού κάλυψε ήδη το 55% του αρκετά σημαντικού σε ύψος πλάνου της. Ασφαλώς, η επιτυχία αυτή ήρθε με την οργανωμένη συστηματική, ακούραστη δουλιά των κομμουνιστών και των φίλων του Κόμματος, μας εξηγούν στελέχη της ΚΟΑ που έχουν την ευθύνη της Εξόρμησης. Αλλά, προσθέτουν, δεν εφησυχάζουμε! Τώρα αρχίζει η μάχη της άμιλλας ανάμεσα στις οργανώσεις και τους συντρόφους. Μέχρι την τελευταία μέρα του Δεκέμβρη, θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας, γιατί μόνον έτσι θα κλείσουμε με επιτυχία αυτό το στόχο μας.

Κι αυτό ισχύει για όλες τις οργανώσεις μας, από τις Αχτίδες που έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα, όπως η Βορειοδυτική και η Βόρεια και πολύ περισσότερο αφορά τις άλλες οργανώσεις μας, που ακολουθούν με χαμηλότερα ποσοστά. Παίρνουμε υπόψη ότι οι οργανώσεις που βρίσκονται σχετικά χαμηλά, έχουν πολλά ακόμα περιθώρια αναξιοποίητα και γι' αυτό λαμβάνονται συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να ξεπεραστεί η όποια δυσκολία στο άνοιγμά τους στον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί, εκφράζουν τη βεβαιότητα τα στελέχη της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ