Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
Ευθύνες στις ΠΑΕ

"Κατόπιν εορτής" η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε αποφάσεις, με στόχο να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα.

Οι αποφάσεις αυτές, που όπως δήλωσε χτες ο υπουργός Τύπου Δ. Ρέππας, θα ανακοινωθούν σύντομα και θα χαρακτηρίζονται, όπως άφησε να εννοηθεί ο υπουργός, από την ανάθεση μέρους της ευθύνης για τη διατήρηση της τάξης εντός των αγωνιστικών χώρων, στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες.

Στις δηλώσεις του, ο υπουργός Τύπου καταλόγισε ευθύνες στις ΠΑΕ για την έξαρση του "ανησυχητικού φαινομένου" λέγοντας πως "όταν εκτοπίζεται το φίλαθλο πνεύμα από το σώμα των αγελαίων, όταν το ευ αγωνίζεστε, η ψυχαγωγία, η άμιλλα δίνουν τη θέση τους στα επεισόδια και τη βία, αντιλαμβάνεστε πως πλέον δεν υπάρχει αθλητισμός. Πιστεύω, συνέχισε ο Δ. Ρέππας, πως οι οργανωμένοι οπαδοί με τους συνδέσμους τους, επειδή ακριβώς έχουν μία σχέση με τους διοικούντες τις επιχειρήσεις, μπορούν να ελεγχθούν, ώστε να μην αναπτύσσεται αυτή η "δραστηριότητα". Εχουν ευθύνες, λοιπόν, οι διοικούντες τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες για τα απαράδεκτα φαινόμενα που αναπτύσσονται στα γήπεδα, την τελευταία περίοδο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ