Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Ν. Ιωνίας καλεί σε συνεστίαση που διοργανώνει προς τιμή των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, την Παρασκευή 5.12.97 και ώρα 10 μμ στη "Ρεμπέτικη Γωνιά ο ΣΕΒΝΤΑΣ" (Αυγής 4 Ν. Ηράκλειο τηλ.: 2847030 και 2830025).
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Αγρινίου του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο Δημοτικό ΠΑΡΚΟ την Παρασκευή 5 Δεκέμβρη ώρα 9.00 μμ αφιερωμένη στα 80χρονα του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός του φαγητού: α) αφιέρωμα στην ιστορία του ΚΚΕ και β) Μουσικό - χορευτικό πρόγραμμα με το συγκρότημα "Συντροφιά με την Παράδοση".
  • Στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων του Κόμματος, η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ,σε συνεργασία με τη "Σύγχρονη Εποχή", λειτουργεί στα γραφεία της έκθεση βιβλίου. Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά, τα απογεύματα 6 - 8.30 μμ, μέχρι την 8.12.97.
  • Η ΚΟΒ Ταύρου διοργανώνει, προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, συνεστίαση, την Παρασκευή 5.12.97 στο Κέντρο "Απόλαυση" (Μακεδονίας και Κωνσταντινουπόλεως, Ταύρος τηλ.: 34.63.124).
  • Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 7/12 και ώρα 9 μμ, διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο "ΟΑΣΗ", αφιερωμένη στα 80 χρόνια του ΚΚΕ.Το πρόγραμμα, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια από το συγκρότημα Μπάμπη Τσέρτου. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι και σύντροφοι.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις δασκάλων και νηπιαγωγών Αθήνας - Περιστερίου - Αιγάλεω - Ελευσίνας και Λιοσίων διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ στην ταβέρνα "ΘΩΜΑΣ" (Αγ. Βασιλείου και Δωδεκανήσου γωνία - Αλσος Περιστερίου) στις 13 Δεκέμβρη, στις 8 το βράδυ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, φαϊ και ζωντανή μουσική. Καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη να συμμετέχουν.
  • Συνεστίαση για να τιμηθούν τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Σερρών το Σάββατο και ώρα 8.30 μμ στο κέντρο "Στέκι του ΡΑΦ" στα Κιόσκια Σερρών.Στη συνεστίαση θα μιλήσει ο Δ. Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό - επετειακό πρόγραμμα. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 3.000 δραχμές.
  • Εκδηλώσεις για να τιμήσει τα 80χρονα ύπαρξης και δράσης του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΚΟ ΟΔ της Γερμανίας του ΚΚΕ:

- Το Σάββατο 6 Δεκέμβρη στη Στουτγκάρδη, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη,μέλος της ΚΕ.

- Την Κυριακή 7 Δεκέμβρη στο Μόναχο, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη,μέλος της ΚΕ.

- Το Σάββατο 13 Δεκέμβρη στο Ντίσελντορφ, με ομιλητή τον Γαρέφη Δελιγκά,μέλος του Γραφείου της ΝΕ.

- Το Σάββατο 13 Δεκέμβρη στο Γκίτερσλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ