Σάββατο 7 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΡΗΤΗ
Τέρμα τα ψέματα!

Στον επ' αόριστον αποκλεισμό του κτιρίου της νομαρχίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Παγχανιώτικης Συντονιστικής Επιτροπής, προχωρούν μεθαύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί οι αγρότες του Νομού Χανίων, που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Κλιμάκια της επιτροπής περιοδεύουν από την περασμένη Πέμπτη σε όλα τα χωριά του νομού και ενημερώνουν τον αγροτικό κόσμο για τις νέες κινητοποιήσεις, ενώ ανέλαβαν πρωτοβουλία για συντονισμό της πάλης των αγροτών και στους άλλους νομούς της Κρήτης.

Η απόφαση για τη μεθαυριανή κινητοποίηση πάρθηκε μετά τη συγκέντρωση των αγροτών έξω από τη Νομαρχία Χανίων, όπου επιδόθηκε στη νομάρχη Αλέκα Μαρκογιαννάκη και το σχετικό ψήφισμα του αγώνα.

Οι αγρότες του Νομού Χανίων καλούν την κυβέρνηση να πάρει άμεσες αποφάσεις για το λάδι και τα εσπεριδοειδή, τα οποία αποτελούν τα βασικότερα προϊόντα της Κρήτης, ενώ θέτουν και πολλά άλλα πάγια αιτήματα, ζητώντας να δοθούν ουσιαστικές λύσεις.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της, η Παγχανιώτικη Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών εκφράζει τη συμπαράστασή της στους αγρότες της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών της χώρας, που αυτές τις μέρες βρίσκοντας ξανά στα μπλόκα του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ