Σάββατο 7 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις δημοτικών κινήσεων

Η "Δημοκρατική Ενότητα Αργυρούπολης" καλεί τα μέλη της αύριο Κυριακή, 8 Φλεβάρη, στις 10.30 το πρωί στην Ολομέλεια της Παράταξης. Από τη συνεδρίαση θα εκδοθεί η Προγραμματική Διακήρυξη και θα αναδειχτεί ο υποψήφιος δήμαρχος, που θα στηρίξει η Παράταξη στις επερχόμενες εκλογές. Η εκδήλωση θα γίνει στον κινηματογράφο "Σοφία" στην πλατεία Αγίας Τριάδας.

  • Σε συζήτηση για τους στόχους, την πορεία και το μέλλον της πόλης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καλεί τους κατοίκους της Δάφνης η Δημοτική Κίνηση"Δάφνη προς το 2000",σε εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 9 Φλεβάρη, στις εφτά το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο, στην οδό Ηλία Ηλιού και Ηλιουπόλεως. Στην εκδήλωση η Κίνηση θα τιμήσει συμβολικά παλιούς δημοτικούς συμβούλους της Δάφνης, για την πολύχρονη προσφορά τους στα κοινά.
  • Συγκέντρωση - συζήτηση, όπου θα αναλυθούν οι θέσεις της Κίνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα καταρτιστεί το κείμενο διακήρυξης για τις εκλογές του Οκτώβρη του '98, οργανώνει για την Κυριακή 8 Φλεβάρη στις 10 το πρωί η "Κίνηση για τη Σωτηρία της Αρτέμιδας" (Λούτσα). Η συγκέντρωση, στην οποία καλούνται να πάρουν μέρος φίλοι και οπαδοί της Κίνησης, θα γίνει στο παράρτημα του Πνευματικού Κέντρου, λεωφόρος Βραυρώνας, 5η στάση.
  • Να παλέψουν, ώστε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να ανταποκριθεί στο λαϊκό της χαρακτήρα και να πάψει να λειτουργεί σαν αντίγραφο ή παράρτημα της κεντρικής εξουσίας, καλεί τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισσες, η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Λασιθίου. Στην κατεύθυνση αυτή καλεί το λαό του Λασιθίου που αγωνιά, να συμμετάσχει στην Κίνηση και στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί την Κυριακή, 8 Φλεβάρη, στις 10 το πρωί, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγ. Νικολάου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ