Σάββατο 7 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΕΡΕΑ
Ανεβαίνουν οι αγωνιστικές διαθέσεις

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν, όσο χρειαστεί, παρέμεναν σταθερά στο πόστο τους στη θέση Δρούγος οι αγρότες του Δομοκού με τα τρακτέρ παραταγμένα στο δρόμο Λαμίας - Καρδίτσας. Την ίδια ώρα που εκατοντάδες αγρότες περιμένουν με τα τρακτέρ τους παραταγμένα στις πλατείες των χωριών, αγρότες της Αμφίκλειας Φθιώτιδας παρέταξαν, περίπου, 50 τρακτέρ στην άκρη του δρόμου Λιβαδειάς - Λαμίας, συμπαρατασσόμενοι με τους άλλους συναδέλφους τους σ' όλη τη χώρα.

Χτες, πολλοί αγρότες της Φωκίδας, παρά την καταρρακτώδη βροχή, πραγματοποίησαν στην Αμφισσα μαζικό μαχητικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματά τους και ιδιαίτερα στο πρόβλημα του ελαιολάδου. Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρισσού Φωκίδας Γιάννης Κόζαρης.Στο τέλος, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κάλεσε τους αγρότες να βρίσκονται στις επάλξεις, εκφράζοντας την απόφαση για συμπαράσταση και συμπαράταξη με τους συναδέλφους της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών. Η ΣΕΑ θα εξετάσει την κατάσταση και θα συμπαραταχτεί αγωνιστικά.

Στη Βοιωτία εκπρόσωποι των αγροτών συνεχίζουν τις περιοδείες στα χωριά, ενώ στα τρακτέρ που έχουν παραταχθεί στα χωριά προστίθενται και άλλα, έτοιμα για την επόμενη κίνηση κλιμάκωσης όταν αποφασιστεί. Στους αγρότες εκφράζουν τη συμπαράστασή τους μαζικοί φορείς της περιοχής, που ζητούν την ικανοποίηση των αγροτικών αιτημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ