Τρίτη 10 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο... φίλος των αγροτών!

Δε χάνει ευκαιρία ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος τις τελευταίες μέρες που να μην εκφράζει την άποψή του για τα αγροτικές κινητοποιήσεις, προσπαθώντας να παρουσιάζεται ως φίλος των ξεσηκωμένων αγροτών. Το ίδιο έκανε και προχτές, που έσπευσε από την Ηλεία να κατηγορήσει ξανά την κυβέρνηση γιατί δε λύνει τα προβλήματα των αγροτών, γιατί δεν έχει σχεδιασμένη αγροτική πολιτική και δεν κάνει "σωστή κι αποτελεσματική διαπραγμάτευση στα Ευρωπαϊκά Οργανα".

Και για να μην υπάρξει μπέρδεμα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ σπεύδει να διευκρινίσει περί τίνος πρόκειται: Δεν ολοκληρώνει, η κυβέρνηση, θεσμικές (Ευρωενωσιακές) αλλαγές όπως το Μητρώο Αγροτών (για το ξεκλήρισμα των μικροπαραγωγών) και η Τράπεζα γης (για να παίρνει τα χωράφια των μικροπαραγωγών και να τα δίνει στους νέους τσιφλικάδες), οι Ομάδες Παραγωγών (καπιταλιστικές επιχειρήσεις μεγαλοπαραγωγών) ή το Ταμείο Κύριας Ασφάλισης (που βάζει νέα χαράτσια στους αγρότες για μικρότερη σύνταξη).

Μάλιστα, όλα αυτά που απορρίπτουν οι αγρότες και αγωνίζονται ενάντια στην εφαρμογή τους σε βάρος τους, ο πρόεδρος του ΣΥΝ ζητά να τα ολοκληρώσει η κυβέρνηση! Να ο... φίλος των αγροτών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ