Τρίτη 10 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΒΡΟΣ
Περιουσίες στη λάσπη

Ερμαια των καιρικών συνθηκών αφέθηκαν για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της παραποτάμιας περιοχής του Εβρου, που έβλεπαν τις περιουσίας τους να χάνονται κάτω από τόνους νερού και λάσπης, ενώ 150.000 στρέμματα καλλιεργειών της πληγείσας περιοχής, μεταξύ αυτών και 12.000 στρέμματα καλλιέργειας βαμβακιού που δεν είχαν συλλεχτεί, δε θα προλάβουν να καλλιεργηθούν έγκαιρα από τους αγρότες.

Στη δίνη του νερού βρέθηκαν και 25 σπίτια, στάβλοι και αγροικίες ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα, όταν τα αναχώματα των Λαβάρων υποχώρησαν κάτω από την πίεση του ορμητικού νερού. Λόγω της υπερχείλισης καλύφθηκαν οι ράγες της σιδηροδρομικής γραμμής Σουφλίου - Διδυμότειχου με αποτέλεσμα να μην διεξάγεται έως αργά χθες το βράδυ η συγκοινωνία με τρένο.

  • Παρά τις έρευνες των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών, εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη του κυνηγού Σπύρου Γαλατσίδα, από τα Τρίκαλα Ημαθίας, που το πρωί του Σαββάτου είχε βγει μαζί με τον πεθερό του Δ. Κιουτσουκτσή και τον Μ. Τζουμάκα με βάρκα για κυνήγι αγριόπαπιας. Στο γυρισμό η βάρκα ανατράπηκε και ο άτυχος κυνηγός ανίκανος να αντιδράσει παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ