Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θέλουν νομάρχες - διαχειριστές

Να συμβάλλουν στην επικύρωση της κυβερνητικής πολιτικής με τη δράση τους κατά την προεκλογική περίοδο, κάλεσε τους υποψήφιους νομάρχες της χώρας που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος, Κ. Σκανδαλίδης, σε συνάντηση για τα προβλήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Στην κατεύθυνση αυτή είπε, πως πρέπει να πείσουν τον πολίτη ότι κυρίαρχο στις ερχόμενες εκλογές είναι να αναδειχτεί ο αποτελεσματικότερος διαχειριστής των καθημερινών προβλημάτων. Και αυτός - διευκρίνισε - είναι ο αιρετός που θα "αξιοποιεί" τον θεσμό της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση της μεταρρύθμισης του κράτους που επιχειρεί η κυβέρνηση. Δηλαδή ο αιρετός που θα λειτουργεί ως κυβερνητικός υπάλληλος και εντολοδόχος των αντιλαϊκών επιλογών, που επιτάσσουν οι.. εθνικοί στόχοι (βλέπε ΟΝΕ). Στις εκλογές, είπε ο Κ. Σκανδαλίδης, δε θα κριθεί η πορεία της κυβέρνησης, αλλά η πορεία της χώρας, η μεταρρύθμιση του κράτους.

Για να εξάρει στη συνέχεια το έργο της κυβέρνησης στην πορεία προς την αποκέντρωση, στην οποία, είπε, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχει λόγο, μπορεί να σχεδιάζει... Οταν ακόμα και οι ίδιοι οι Νομάρχες που εξελέγησαν με τη στήριξη του κόμματος, παραδέχονται πως λειτουργούν με το "εντέλλεσθε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ