Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ"
Χρειάζονται αναβάθμιση οι αστικές συγκοινωνίες

Ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση, με θέμα το πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών, θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιούνη,στις 8 μ.μ.,στην πλατεία Τερζάκη (4η στάση Ανω Ιλισίων). Τη συγκέντρωση διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου".

Η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου" με ανακοίνωσή της καλεί τους κατοίκους των Ανω Ιλισίων να καταγγείλουν την πολιτική της κυβέρνησης αλλά και την παθητική στάση του δήμου, που προωθούν την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών, την αύξηση των εισιτηρίων, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων.

Κύρια αιτήματα της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Ζωγράφου" είναι η διεκδίκηση δημόσιας, σύγχρονης και φτηνής αστικής συγκοινωνίας, η πύκνωση των δρομολογίων με την προμήθεια νέων λεωφορείων και την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, η λήψη μέτρων για τη διευκόλυνση της κίνησης των λεωφορείων, καθώς και η επέκταση των γραμμών τρόλεϊ και μετρό στην περιοχή.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν ο Χρήστος Σταμούλος,μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και του ΔΣ της Εταιρείας Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ) και ο Νίκος Παπακωνσταντίνου,υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Ζωγράφου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ