Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΤΑΚΤΙΚΗ του ΔΗΚΚΙ να στηρίζει τους λεγόμενους "αντάρτες" του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι συναντάει όλο και περισσότερο την αντίδραση πολλών μελών από την κομματική του βάση. Ετσι, νέο "κρούσμα" σημειώθηκε στη Λέσβο, όπου υπήρξαν αποχωρήσεις τοπικών στελεχών μετά την επιβολή της στήριξης της υποψηφιότητας Δ. Βουνάτσου για τη Νομαρχία (σελίδα 8).

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ προκάλεσε στο Βελιγράδι η απόφαση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ν' απαγορευτούν οι πτήσεις της JAT, του γιουγκοσλαβικού αερομεταφορέα, από και προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης λόγω της γιουγκοσλαβικής πολιτικής στο Κοσσυφοπέδιο (σελίδα 10).

ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ εργασίας και μπλοκάρισμα των δημοπρασιών ανάθεσης σχολικών κτιρίων, κλιμακώνουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ΟΣΚ, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει τον Οργανισμό σε ανώνυμη εταιρία, δρομολογώντας έτσι την ιδιωτικοποίησή του (σελίδα 12).

ΤΟ ΝΕΡΟ "τρέχει" από τις βρύσες μόνο για μιάμιση ώρα την ημέρα! Κι οι 35 οικογένειες που ζουν στον οικισμό "Βλητικός Σταθμός", κυρίως τα καλοκαίρια, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης... Συμβαίνει στα 1998, σ' έναν συνοικισμό της Καισαριανής (σελίδα 18).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ