Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Διεκδικούμε όσα μας ανήκουν!

Συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας" για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξης, στην οποία μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Αβραμίδης

"Εμείς έχουμε την πολιτική βούληση και την αγωνιστική θέληση να βάλουμε φραγμό στη διάλυση της αποστολής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης". Με αυτά τα λόγια ο Αριστείδης Αβραμίδης υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας" κάλεσε προχτές το βράδυ, στη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης, στην οδό Κρέμου και Χαροκόπου,το λαό της περιοχής να στηρίξει τον αγώνα της και όλοι μαζί να διεκδικήσουν αποτελεσματικά όλα όσα ανήκουν στο λαό και στο δήμο.

"Η κυβέρνηση ισοπεδώνει τα κεκτημένα των εργαζομένων που με αγώνες κατακτήθηκαν, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος. Το εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων μειώνεται και η ανεργία μεγαλώνει. Οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές, πρέπει να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη δημοτική αρχή της πόλης, που συναινεί με αυτή την πολιτική. Που επιβάλλει νέους φόρους στους δημότες, που αντί για τα συμφέροντα του λαού υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και μετατρέπει το δήμο σε εκτελεστικό όργανο της κεντρικής εξουσίας".

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα και τους στόχους της Παράταξης, αφού τόνισε πως ήταν πάντα στο πλευρό του λαού και μαζί του διοικούσε το δήμο, όταν ήταν Δημοτική Αρχή, υπογράμμισε: "Αν με την ψήφο σας, επανέλθουμε στη διοίκηση του δήμου θα συνεχίσουμε τον αγώνα στο πλευρό σας, όπως το κάναμε άλλωστε και όλο αυτό το διάστημα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο". Γιατί, όπως επισήμανε, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να είναι παρά αγωνιστικός, διεκδικητικός κοντά στη λαϊκή βάση και τα προβλήματά της. Η φιλολαϊκή πολιτική δεν μπορεί να είναι άλλη από την πολιτική αντίστασης στις επιλογές και τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της "Λευκής Βίβλου", στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας. "Εμείς, επισήμανε ο Αρ. Αβραμίδης, θα παλέψουμε μαζί σας, για να γίνει η Καλλιθέα πιο ανθρώπινη, για να μην πέσει η παραλία της και οι ελεύθεροι χώροι της, ενόψει των έργων για την Ολυμπιάδα, στα χέρια των μεγαλοεπενδυτών, αλλά να αξιοποιηθούν με δημόσια χρηματοδότηση προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και του Λεκανοπεδίου".

Νωρίτερα, μέλη της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας", μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο πραγματοποίησαν περιοδεία στην περιοχή των Σφαγείων, όπου ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής για το πρόγραμμα της παράταξης και άκουσαν τα προβλήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ