Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δύο νεκροί σε περίεργη συμπλοκή

Δύο Αλβανοί μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Νάουσα στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για τη σύλληψη των δολοφόνων του 56χρονου Γιάννη Ανδρέου.

Ολα ξεκίνησαν όταν άγνωστος Αλβανός κακοποιός κρατώντας καραμπίνα εισέβαλε στο βενζινάδικο του 56χρονου άντρα, που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα έξω από τη Νάουσα με σκοπό να τον ληστέψει. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης στην προσπάθειά του να αφοπλίσει τον ληστή δέχτηκε μια σφαίρα στην καρδιά. Δυνατό χτύπημα με το κοντάκι της καραμπίνας δέχτηκε και η σύζυγος του Γ. Ανδρέου, η οποία και τελικά έδωσε στον ληστή το ποσό των 20.000 δραχμών.

Στην περιοχή συγκεντρώθηκαν 100 περίπου άντρες της αστυνομίας και της Ειδικής Κατασταλτικής Ομάδας για την Πάταξη του Εγκλήματος. Κοντά στο βενζινάδικο όπου έγινε η ληστεία εντοπίστηκε μια αποθήκη που χρησιμοποιούνταν από Αλβανούς ως κατάλυμα για τη νύχτα. Οι αστυνομικοί τους περικύκλωσαν και τους κάλεσαν να βγουν έξω. Αυτοί βγαίνοντας άρχισαν να πυροβολούν, ισχυρίζεται η αστυνομία και έτσι οι άνδρες της αναγκάστηκαν να ανταποδώσουν τα πυρά με αποτέλεσμα στη μάχη που ακολούθησε, για 15 λεπτά της ώρας περίπου, δύο Αλβανοί να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι δύο να συλληφθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της ληστείας συνεχίζονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ