Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ"
Αντισταθείτε στις φιέστες

Ουδέποτε συζητήθηκε στο ΔΣ του Νοσοκομείου η χτεσινή φιέστα για τη θεμελίωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Υγειονομικών" (ΔΕΥ) του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας.

"Τα παραπάνω γίνονται - απ' ό,τι φαίνεται - για να εξυπηρετηθούν οι πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης, που ενώ καθημερινά κατεδαφίζει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας, για να δείξει στις κάμερες ότι έχει "κοινωνικό πρόσωπο" προχωράει σε αλόγιστες σπατάλες δημοσίου χρήματος για προβολή "μιας χρήσης", αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου και των εργαζομένων", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η ΔΕΥ επιρρίπτει ευθύνες για αυτή την κατάσταση στη συμβιβασμένη πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) στο ΔΣ του Συλλόγου, "που ένα σώμα, μια καρδιά, αγαπημένοι - τονίζει - παίζουν το ρόλο της συνδιοίκησης, των παραγοντίσκων και του συναινετικού χειροκροτητή, βγάζοντας μια εθιμοτυπική ανακοίνωση για την τιμή των όπλων".

Η ΔΕΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους να αντισταθούν με μαζικούς, ενωτικούς αγώνες για τα πραγματικά τους προβλήματα. "Μην αφήνετε - καταλήγει η ανακοίνωση - να σας χρησιμοποιούν σαν ανθρώπους μη σκεπτόμενους, σαν "κουκιά", σαν άκριτους χειροκροτητές, ενάντια στα πραγματικά σας συμφέροντα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ