Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φιλάνθρωποι...

Τη μια μέρα παραβρίσκονται σε επίδειξη μόδας με τσάι. Την άλλη μαζεύονται για να προτείνουν "πολιτικές" σχετικά με την προστασία των παιδιών, όπως χτες, που η βουλευτίνα του Συνασπισμού Στέλλα Αλφιέρη έδωσε συνέντευξη Τύπου για τα δικαιώματα των παιδιών.

Παρόντες εκπρόσωποι διάφορων "φιλανθρωπικών" οργανώσεων και η νεοεκλεγμένη νομάρχης Πειραιά Μαίρης Τσανάκη,που υποστηρίχτηκε από τη ΝΔ. Ακούστηκαν διάφορα συγκινητικά, κουβέντα όμως για την αιτία του προβλήματος, που δεν είναι άλλη από το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που στηρίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και όχι μόνο στην εκμετάλλευση μιας κατηγορίας παιδιών.

Και πώς να καταγγείλουν το σύστημα, που όχι μόνο στηρίζουν και στηρίζονται αυτοί οι "καλοί" άνθρωποι, αλλά πανηγύριζαν μετά τις ανατροπές στις σοσιαλιστικές χώρες; Στους πανηγυρισμούς αυτούς πρωτοστατούσε μάλιστα η προαναφερόμενη βουλευτίνα. Ετσι ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός που μπορεί να τους δοθεί είναι του υποκριτή και να μην ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Αλλωστε υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα από τις όψιμες ευαισθησίες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ