Τετάρτη 26 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Να αναπτυχθεί το Μέτωπο Παιδείας

Την ετήσια γενική της συνέλευση πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Γονέων Πειραιά

Ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Γονέων της Νομαρχίας Πειραιά πραγματοποιήθηκε στο 2ο δημοτικό σχολείο Πειραιά, όπου και έγινε απολογισμός δράσης για το διάστημα που πέρασε, αλλά και ο προγραμματισμός της δράσης για την ερχόμενη περίοδο. Στην εισήγηση του ΔΣ της Ομοσπονδίας τονίζεται ότι η χρονιά που πέρασε ήταν χρονιά αγώνα για την προάσπιση και την περιφρούρηση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, αλλά και συντονισμού της δράσης του Μετώπου Παιδείας Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον απεργιακό αγώνα των καθηγητών, όπου τονίστηκε ξανά η συμπαράσταση της Ομοσπονδίας στον αγώνα τους.

Αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Ομοσπονδίας για να στρέψει η πολιτεία το βλέμμα της στα προβλήματα της παιδείας, κάτι που φυσικά θα απαιτήσει και την αγωνιστική εγρήγορση όλων των γονέων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάγκη να δώσουν όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας τον αγώνα για να αναπτυχθεί το Μέτωπο Παιδείας, που ήδη λειτουργεί στον Πειραιά και να αγκαλιάσει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και τους εργαζόμενους της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ