Πέμπτη 25 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Β. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
Τουλάχιστον ας μην κάνουν δηλώσεις...

Με αφορμή την κατηγορία που απηύθυνε προχτές το βράδυ, από την τηλεόραση, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ευ. Γιαννόπουλος,σε βάρος του Σ. Καλεντερίδη (ότι είναι πράκτορας της ΜΟΣΑΝΤ...), με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β. Κεδίκογλου τονίζει:

"Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το Εκτελεστικό Γραφείο, ίσως έπρεπε, αφού δεν αποβάλλουν του Κινήματος τους εθελοντές υπαξιωματικούς των κατοχικών - φιλοναζιστικών κυβερνήσεων (... ), τουλάχιστον να μην επιτρέπουν εις αυτούς δηλώσεις για αξιωματικούς του Δημοκρατικού μας Στρατού. Πολύ δε περισσότερο όταν γι' αυτούς, σε κατάθεσή του, ο μάρτυρας που οι ίδιοι πρότειναν, την 7.10.1946 ενώπιον του Ταγματάρχου Πεζικού Χρυσοσπάθη Παναγιώτου μεταξύ άλλων κατέθεσε (σ. σ. για τον Β. Γιαννόπουλο): "... διότι ως επληροφορήθην απ' αυτόν τον ίδιον και εις τα τάγματα ασφαλείας εις α υπηρέτη προηγουμένως εξετέλη υπηρεσίαν...".

Αρμόδια να κρίνει τον αξιωματικό Καλεντερίδη, όπως και κάθε αξιωματικό, καταλήγει ο Β. Κεδίκογλου, είναι η ηγεσία του Στρατού μας και μόνον. Επιτέλους σεβασμό στη νομιμότητα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ