Τρίτη 16 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις των ΠΚΣ

Ξεκινά αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα της πολιτικής και πολιτιστικής παρέμβασης των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας,ενόψει των φοιτητικών- σπουδαστικών εκλογών στις 28 Απρίλη, στις σχολές της Αθήνας. Με πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις πολιτικού βιβλίου και αφιερώματα σε πνευματικούς ανθρώπους, στα ναρκωτικά, στο μαθητικό κίνημα καθώς επίσης και συζητήσεις για τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων", την ΟΝΕ, τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και το φοιτητικό κίνημα, συναυλίες κ.ά., οι ΠΚΣ απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε νέο και νέα να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις και από το βήμα τους να τοποθετούν πάνω στα προβλήματα της νέας γενιάς και του τόπου, διεκδικώντας μέσα από την ανάδειξη αγωνιστικών συλλόγων, τη λύση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΠΚΣ στα ΑΕΙ για σήμερα και τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

Σήμερα:

- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), έναρξη του πολιτικού - πολιτιστικού 4ήμερου, με συζήτηση στη 1 μ.μ. στο αμφιθέατρο Β, με θέμα: "Οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και του φοιτητικού - μαθητικού κινήματος". Επίσης στο χώρο του Πανεπιστημίου θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.- Στο Χημικό συζήτηση για τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων".

Αύριο:

- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο,συζήτηση για τον Μπέρτολτ Μπρεχτ και την τέχνη σήμερα. Θα ακολουθήσει ροκ συναυλία. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινάει στις 12.30 μ.μ. και θα διαρκέσει ως τις 5.30 μ.μ.

- Στο Πάντειο συζήτηση για τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Θα ακολουθήσει συναυλία.

- Στη Φιλοσοφική,συζήτηση για το μαθητικό κίνημα.

- Στη Νομική Κομοτηνής,στις 5.30 μ.μ. συζήτηση με θέμα "αγώνας ενάντια στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων". ΟΧΙ στη ΝΑΤΟική επέμβαση στο Κόσσοβο. Αλληλεγγύη στον κουρδικό λαό".

Την Πέμπτη:

- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο,προβολή ταινίας, στις 4 μ.μ.

Την Παρασκευή:

- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο,συζήτηση για την ΟΝΕ, προβολή ταινίας στις 4 μ.μ. και ρεμπέτικο γλέντι στις 10 μ.μ. στο εστιατόριο της Σχολής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ