Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το... μπέρδεμα του Γιαννόπουλου

Ζητά και αποζημίωση 500 εκατομμυρίων από το «Ριζοσπάστη» -λέει - ο Ε. Γιαννόπουλος, μαζί με τη μήνυση που έκανε στην εφημερίδα για «συκοφαντική δυσφήμιση»..! Ο σκοπός του, όμως, είναι... καλός, διότι αυτός ποτέ, ούτε όταν συγγράφει σωρηδόν μηνύσεις, δεν ξεχνά το έργο της ζωής του: Τη βεβήλωση της Εθνικής Αντίστασης.

Βγήκε, λοιπόν, αυτό το επικίνδυνο από κάθε άποψη για το δημόσιο βίο «στόμα» και δήλωσε από τηλεοράσεως, ότι ζητά τα 500 εκατομμύρια από το «Ριζοσπάστη», προκειμένου να τα δώσει για μνημεία της Εθνικής Αντίστασης!!!

Ακου, μια και καλή, Γιαννόπουλε,... Βαγιάννη ή όπως αλλιώς σε λένε στον κόσμο σου. Τα μνημεία της Εθνικής Αντίστασης δεν είναι ξενυχτάδικα, ούτε... αναψυκτήρια για να τα πιάνεις εσύ με τέτοιον τρόπο στο πανάθλιο στόμα σου. Τα μνημεία της Εθνικής Αντίστασης - αυτά που έστησαν, με όλη την αρετή και τη σεμνότητα του αγωνιστή, οι πραγματικοί αντιστασιακοί σε κάθε μαρτυρική γωνιά αυτού του τόπου με το υστέρημά τους - είναι τόποι ιεροί και καθαγιασμένοι από το δάκρυ, το αίμα και τις ανείπωτες θυσίες των πιο διαλεχτών παιδιών αυτού του τόπου. Αυτών που δε βγήκαν με συντάξεις, με θέσεις και υπουργεία απ' αυτόν τον τιτάνιο αγώνα, αλλά ή άφησαν τα κόκαλά τους σπαρμένα στα βουνά και τα λαγκάδια ή ντουφεκίστηκαν στα έξι μέτρα ή πέρασαν από τα σαράντα κύματα του μετεμφυλιακού ανθρωποκυνηγητού, όταν εσύ ξέρεις καλύτερα από εμάς τι έκανες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ