Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ»
Εκκληση για οικονομική ενίσχυση

Εκκληση για συμβολή στην οικονομική της εξόρμηση απευθύνει η «Δημοκρατική Μέριμνα», προκειμένου να αντεπεξέλθει στις αυξημένες λόγω των γιορτών ανάγκες των ανθρώπων που περιθάλπει.

Η «Δημοκρατική Μέριμνα» παρά τα οικονομικά προβλήματα, επί 24 χρόνια προσφέρει μικρά οικονομικά βοηθήματα κάθε μήνα και στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανθρώπους, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης οι περισσότεροι, που μετά την τεράστια προσφορά τους στην πατρίδα, έχουν πλέον απομείνει αβοήθητοι από την πολιτεία και αντιμετωπίζουν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης.

Σε ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Μέριμνα», αναγνωρίζει τη μεγάλη οικονομική δυσκολία που επικρατεί, τονίζοντας ότι αυτή κάνει εξαιρετικά δύσκολο και το δικό της έργο, εκφράζει όμως την απόφασή της να συνεχίσει με κάθε τρόπο να παρέχει βοήθεια στους ανθρώπους που τη χρειάζονται. Εκφράζει τέλος τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει ανταπόκριση στην έκκλησή της και εύχεται σε όλους καλές γιορτές.

Οι προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, τηλ. 3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος) στο λογαριασμό 480210/14.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ