Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
Στόχος τους όσοι δεν εξαγοράζονται

Η γνωστή δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη δήλωσε στο «Ρ»:

«Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος σέρνει απλώς το χορό της εφαρμογής της νεοταξικής σοσιαλδημοκρατίας του Κ. Σημίτη με μια βροχή μηνύσεων εναντίον οποιασδήποτε φωνής αποκαλύπτει ποιοι πραγματικά κρύβονται και κυρίως οργανώνονται πίσω από την κουρτίνα του εκσυγχρονισμού. Στόχος τους οι κομμουνιστές, οι συμπορευόμενοι, οι πατριώτες που αντιστέκονται στην εξαγορά συνειδήσεων, στο βόλεμα και τον ανασκολοπισμό της ιστορίας. Είναι προφανές ότι: για να κρατά ο ηγεμών του εκσυγχρονισμού, Κ. Σημίτης, τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο στη θέση του πολιτικού προϊσταμένου της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, από τη μια πλευρά φοβάται, μόνον εκείνος ξέρει τι, από την άλλη απολαμβάνει των υπηρεσιών ενός πολύ χρήσιμου γελωτοποιού της αυλής του.

Η ουσιαστική επιδίωξη των "Γιαννοπουλικών" των οποίων επαξίως προίσταται ο κ. Ευάγγελος είναι να μη συγκροτηθεί απ' τα σχολεία ως τα νοσοκομεία κι απ' τα δικαστήρια ως τα εργοστάσια και τα γραφεία ένα μέτωπο λαϊκών δυνάμεων, ικανό να τους εμποδίσει να εκφασίσουν και την τελευταία πτυχή της καθημερινότητας.

Η Νέμεσις είναι εδώ. Δεν απειλείται. Δεν εκβιάζεται. Δε διαψεύδεται και δε φοβάται. Καλοδεχούμενη η μήνυση και όποιο άλλο πολιτικό χτύπημα ή δίωξη, έχοντας ήδη κερδίσει την ευκαιρία να αποδεικνύει πόσο γυμνός από πραγματική πολιτική είναι ο στυγνός εκσυγχρονισμός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ