Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιο κοντά στους στόχους

Εχοντας καλύψει το 63% του συνολικού πλάνου και με δεδομένη την ύπαρξη  δυνατοτήτων, οι Κομματικές Οργανώσεις αισιοδοξούν και εντείνουν τη δράση τους

Με αισιοδοξία «ατενίζουν» πλέον οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ το διάστημα που απομένει ως τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη, που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος για την καλύτερη προετοιμασία του ενόψει των βουλευτικών εκλογών, αλλά και της διεξαγωγής του 16ου Συνεδρίου. Αισιοδοξία που «γεννάται» από τις τεράστιες δυνατότητες που μέχρι σήμερα φάνηκε ότι υπάρχουν για την υπερκάλυψη των πλάνων τους, απόρροια της μεγάλης απήχησης των θέσεων και προτάσεων του κόμματος στο λαό, αλλά και από την κάλυψη έως σήμερα του 63% του πανελλαδικού πλάνου.

Η διαφορά ως το 100% μικραίνει μέρα με τη μέρα και όλα δείχνουν ότι η έκβαση και αυτής της μάχης θα είναι θετική για τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος που τη διεξάγουν. Ταυτόχρονα, σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται και η Πολιτική Εξόρμηση, με τις Κομματικές Οργανώσεις απ' άκρη σ' άκρη της χώρας να παλεύουν για να φτάσει η πολιτική πρόταση του Κόμματος, όπως αποτυπώνεται στο κείμενο της Εκλογικής Διακήρυξης, σε κάθε σπίτι. Εξάλλου, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης πραγματοποιούνται συνεχώς συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και συγκεντρώσεις σε χώρους δουλιάς, συνοικίες πόλεων και χωριά.

Ας δούμε όμως πώς διαμορφώνεται ο κατάλογος με τις Κομματικές Οργανώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του τελευταίου οικονομικού κλεισίματος. Πρώτη, η Ανατολική Πελοπόννησος με 97,06%. Δεύτερη, η Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με 75%. Τρίτη, η Θεσσαλία με 65,25%. Τέταρτη, η Βορειοδυτική Ελλάδα με 65%. Στην πέμπτη θέση, η ΚΟΑ και η ΚΟΠ με 63%. Ακολουθούν, η ΔυτικήΠελοπόννησος με 60 %, η ΚΟΘ με 58 %, η ΚΟΑιγαίου με 56,42%, η Αττική με 55%, η Κρήτη με 52,30%, η Ανατολική Στερεά - Εύβοια με 50,65%, η ΚεντρικήΜακεδονία με 47,50% και τέλος, η ΔυτικήΜακεδονία με 39,47%.

Επόμενος στόχος για την ΚΝΕ είναι μάλλον η υπερκάλυψη του πλάνου της, αφού μέχρι σήμερα έχει καλύψει το 92% και όλα δείχνουν, έχοντας ακόμη αρκετό διάστημα ως τη λήξη της εξόρμησης, πως θα ξεπεράσει το 100%.

Τέλος, η Κομματική Οργάνωση του «Ριζοσπάστη» έχει καλύψει το 72% του πλάνου της, ενώ αυτή του «902» το 44%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ