Τρίτη 17 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Τρίτη 17/3, στα τμήματα του ΑΕΙ Ιωαννίνων, στο Αγρίνιο, θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης.

-- Αύριο, Τετάρτη 18/3, στο Παράρτημα του ΤΕΙ Μεσολογγίου, στη Ναύπακτο, θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης.

-- Την Πέμπτη 19/3 στις 9 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στα Νέα Λιόσια θα πραγματοποιήσει ο Γ. Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και στις 10 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΘΕΛ.

-- Την Πέμπτη, 19/03/09, στις 10 π.μ. περιοδεία στην «Ολυμπιακή Αεροπλοΐα» θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 20/3 ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα.

-- Η ΚΟΒ Διρφύων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκεντρώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα Καθενών, την Παρασκευή 20/3, στις 7 μ.μ. στο καφενείο «Καρκαλή», Στενής την Παρασκευή 27/3 στις 7 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Σπ. Λοξός, μέλος του Γραφείου της ΑΕ Χαλκίδας του ΚΚΕ.

-- Η Εργατική Αχτίδα Αχαΐας του ΚΚΕ και ο Εργατικός Τομέας της ΚΝΕ καλούν σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 21 του Μάρτη, στο «EUROPA CENTER», στις 9.30 μ.μ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από στέλεχος του Κόμματος και θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό σχήμα «Εαρινή ζυγιά» σε μια παραδοσιακή μουσική βραδιά με φαγητό και κρασί (είσοδος 10 ευρώ).

-- Τη Δευτέρα 23/03/09, στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στον ΟΣΕ στο μηχανοστάσιο στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 23/03/09, στις 9.30 π.μ., στον ΟΣΕ στο κεντρικό εργοστάσιο του Πειραιά θα περιοδεύσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ