Τρίτη 17 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βάλτε τέρμα στις αυταπάτες που καλλιεργούν οι «γαλαζοπράσινοι» διαχειριστές

Ανακοίνωση - απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, τη νεολαία και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα να βάλουν τέρμα στις αυταπάτες που καλλιεργούν οι «γαλαζοπράσινοι» διαχειριστές της κυρίαρχης αντεργατικής -αντιλαϊκής πολιτικής για δήθεν βελτίωση της ζωής του λαού της Αιτωλοακαρνανίας, που βιώνει χρόνια τώρα τη φτώχεια και την εγκατάλειψη, απευθύνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή.

Αναφερόμενη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο έργο της παράκαμψης του Αγρινίου, σημειώνει ότι «αυτό γίνεται με χρήματα του ελληνικού λαού για να αποτελέσει στην ολοκλήρωσή του ιδιωτική περιουσία, τη χρήση της οποίας ο λαός θα πληρώνει ακριβά». Σχετικά με το νεοαναγειρόμενο νοσοκομείο Αγρινίου αναφέρει την απαξίωση του δημόσιου συστήματος υγείας, με κλινικές των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου να μη λειτουργούν ή να λειτουργούν οριακά, τα Κέντρα Υγείας του νόμου βάζουν λουκέτο.

Σχολιάζοντας την ομιλία του στο Επιμελητήριο, η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «ζήτησε θυσίες απ' όλους για να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση». Από τους αγρότες να δώσουν και άλλα όταν τα εισοδήματα της πλειοψηφίας αυτών κινούνται πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θυσίες από τους εργαζόμενους, με την ανεργία να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις, με τις καθημερινές απολύσεις και το κλείσιμο των επιχειρήσεων. Από τους εργαζόμενους και τη νεολαία που παίρνει 30 ευρώ μεροκάματο, που δουλεύει δίωρα και τετράωρα και σε προγράμματα STAGE. Από τους μικροεπαγγελματίες και εμπόρους που συνεχώς μειώνονται και μαραζώνουν οικονομικά.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καταλήγει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, δεν αλλάζουν και καλεί τα λαϊκά στρώματα να τους γυρίσουν την πλάτη, να τα καταδικάσουν στις επικείμενες ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές όποτε και αυτές γίνουν. Να μετατρέψουν την αγανάκτησή τους σε ενίσχυση και ισχυροποίηση του ΚΚΕ που σταθερά και αταλάντευτα στέκεται απέναντι σε αυτές τις πολιτικές, διαχρονικά οι θέσεις του αποτελούν εγγύηση για τα λαϊκά συμφέροντα, παρακαταθήκη για να βγει ο λαός στην αντεπίθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ