Τρίτη 17 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Εκδηλώσεις σε σχολές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ διοργανώνει η ΚΝΕ αυτό το διάστημα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Αύριο Τετάρτη

-- Στο ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 12 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με θέμα «Οικονομική κρίση - Αλήθειες και ψέματα - Η πρόταση του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Πολυτεχνείο Ξάνθης, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Α1, με θέμα «Απέναντι στην καπιταλιστική κρίση, ο σοσιαλισμός είναι επίκαιρος και αναγκαίος», θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην Τρίπολη, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στις 4 μ.μ. στην αίθουσα Ι4, με θέμα «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση - Η διέξοδος που προτείνει το ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Καλαμάτας, στη 1 το μεσημέρι, με θέμα «Σοσιαλισμός η μόνη απάντηση στη βαρβαρότητα της καπιταλιστικής κρίσης», θα μιλήσει ο Αγγελος Τσουραπάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Πέμπτη 19 Μάρτη

-- Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στις 12.30 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής (Δάκαρη), με θέμα «Μπροστά στην κρίση, μαζί με το ΚΚΕ για την αντεπίθεση», θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα, στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του Ιστορικού, με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Πάτρας, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Οι πραγματικές αιτίες της καπιταλιστικής κρίσης και η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο ΤΕΙ Πύργου (αίθουσα Θ1), στις 6 μ.μ., με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει ο Γιώργος Ελταχήρ, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο ΤΕΙ Σπάρτης, στις 6 μ.μ., με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει Γ. Τάτσης, μέλος του γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ