Σάββατο 11 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Συγκεκριμένα:

Το Σαββατοκύριακο

- Η Κομματική Οργάνωση Σκανδιναβίας οργανώνει συγκεντρώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το 16ο Συνέδριο του Κόμματος. Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο και ώρα 15.30 στην κοινότητα Ελλήνων στην Κοπεγχάγη. Την Κυριακή 12 Νοέμβρη και ώρα 12.30 στην κοινότητα του Μάλμοε. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γραμματέας της ΝΕ Καριοφύλλης Χατζόπουλος.

- Η Κομματική Οργάνωση Αλιβερίου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, σήμερα Σάββατοστις 7 το βράδυ, με θέμα: «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο».

- Οι Κομματικές Οργανώσεις του 7ου και του 1ου Διαμερίσματος της Α' Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων του 16ου Συνεδρίου, αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΑΑΒΟΡΑ» (τέρμα Ιπποκράτους και Λ. Αλεξάνδρας). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη, με θέμα: «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο», αύριο Κυριακή στις 11 π.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων διοργανώνει η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ αύριο Κυριακή, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα της Νομαρχίας. Ομιλητής θα είναι ο Κ. Βουλγαρόπουλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Καμινίων του ΚΚΕ διοργανώσει εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ για το 16ο συνέδριο. Η εκδήλωση θα γίνει, αύριο Κυριακή, στην ταβέρνα «Τηγανέλος», (Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου) στα Καμίνια, στις 7.00 το βράδυ.

Τη Δευτέρα, 13/11

- Η ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων, τη Δευτέρα, 13/11, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της, Αριστάρχου 2, πλατεία Μεσολογγίου.

- Επίσης, τη Δευτέρα 13/11 οι ΚΟΒ Γλυφάδας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για την παρουσίαση των θέσεων, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης (Σμύρνης 37) στην Τερψιθέα. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε σύσκεψη για την παρουσίαση των θέσεων καλεί τη Δευτέρα, 13/11, και η Κομματική Οργάνωση Ελληνικού του ΚΚΕ, στις 6.30μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ (Αθ. Διάκου 28). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Κουκακίου του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο, τη Δευτέρα 13/11, στις 6μ.μ., στα γραφεία της στην οδό Αν. Ζίννη 22.

- Η Κομματική Οργάνωση Ναυπάκτου του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 13/11, στις 6.30μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου, για τη συζήτηση των θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο.

Την Τρίτη, 14/11

- Εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, για το 16ο Συνέδριο, πραγματοποιεί η ΚΟΒ εργατοϋπαλλήλων Θησείουτου ΚΚΕ, την Τρίτη, 14 Νοέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία της, Δημοφώντος και Φυλίδος 2 στο Θησείο.

Την Τετάρτη, 15/11

- Εκδήλωση με θέμα «Οι Θέσεις του ΚΚΕ και η πολιτική πρόταση συγκρότησης του Αντιιμπεριαλιστικού - Αντιμονοπωλιακού - Δημοκρατικού Μετώπου Πάλης» διοργανώνει η ΝΕ Μαγνησίας του Κόμματος, την Τετάρτη 15 Νοέμβρη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος) και τις θέσεις του ΚΚΕ ενόψει του Συνεδρίου θα παρουσιάσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

- Η ΚΟΒ Ευόσμου του ΚΚΕ καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει για την παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ του κόμματος την Τετάρτη 15 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο του Ευόσμου, Θεσσαλονίκης.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καλούν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν για την παρουσίαση των θέσεων, την Τετάρτη, 15/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης. Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος μέλος της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής.

Την Τρίτη, 21/11

- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση για την παρουσίαση των θέσεων, την Τρίτη 21 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ