Τρίτη 18 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανθυγιεινές καταστάσεις

Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ φταρνίζεται, βήχει και έχει πυρετό. Οσο για την άλλη μισή μάλλον... δύσκολα θα τη γλιτώσει, έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αυτές οι ιώσεις είναι κάτι σαν τα «ραβασάκια» της Εφορίας. Οπου και να πας θα σε βρουν...

Στα νοσοκομεία οι ουρές θυμίζουν... γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, όταν μοιράζονται τα «χαρτάκια» για τις θερινές διακοπές, με κόσμο να στοιβάζεται να φωνάζει και να διαμαρτύρεται χωρίς να ξέρει τι γίνεται.

Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα, όποιος έχει πυρετό το ψάχνει πλέον λίγο παραπάνω το θέμα, και προσέρχεται να μάθει αν η γρίπη του είναι «Τύπου Α» ή «Τύπου Β» ή τέλος πάντων σε... ποιο γράμμα του αλφαβήτου ανήκει.

Με το δίκιο τους, βέβαια, οι άνθρωποι, αφού η ενημέρωση του πολίτη έχει αφεθεί στην οργιάζουσα φαντασία των υπεύθυνων των προγραμμάτων των τηλεοπτικών καναλιών και εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως ο πανικός δεν είναι και δύσκολο να επελάσει.

Οσο για τους (πολιτικά) αρμόδιους όχι μόνο δεν είναι σε θέση να οργανώσουν την κατάσταση, έτσι ώστε οι άνθρωποι και να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται, αλλά, τέλος πάντων, δεν αρθρώνουν και μια σαφή κουβέντα.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ η κυβέρνηση, σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί- όπου βρει... διαφθορά την πατάσσει.

Η Βάσω άρχισε να κυνηγάει τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, για να εξετάσουν εκκρεμείς υποθέσεις και ο Χρυσοχοΐδης έχει βαλθεί να... ξηλώσει και να ξαναφτιάξει όλη την Αστυνομία.

Μάλιστα, παρατηρούμε ότι τις προσπάθειες αυτές τις κάνουν κάθε άλλο παρά... διακριτικά, αφού στις δηλώσεις μόνο φειδωλοί δεν είναι.

Αραγε, όλη αυτή η ιστορία είναι άσχετη με το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει αυτές τις υποθέσεις προεκλογική της σημαία; Προφανώς όχι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ