Τρίτη 18 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ομολογία χρεοκοπίας

Την αναπροσαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής σε έξι τομείς ζητά ο Α. Τσοχατζόπουλος, υπουργός Εθνικής Αμυνας και ένας εκ των κορυφαίων του κόμματος και της κυβέρνησης. Μιλά για την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πολιτική, τις συντάξεις, την αναπτυξιακή πολιτική.., και άλλα τέτοια ψιλοπράγματα.

«Σ' αυτά τα θέματα πρέπει να δώσουμε απαντήσεις. Είναι η ευκαιρία μας, είναι η πρόκλησή μας», λέει σαν να εκπροσωπεί ένα κόμμα που τώρα, για πρώτη φορά, χτυπά την πόρτα της κυβερνητικής εξουσίας και όχι κόμμα που κυβερνά εδώ και μια εικοσαετία κοντά!

Οχι δηλαδή που λέει ο υπουργός Αμυνας τίποτα το ουσιαστικό για το τι και πώς πρέπει να αλλάξει, αλλά τα όσα σημειώνει δεν αποτελούν, άραγε - ακόμα και έτσι - μια ομολογία για τη χρεοκοπία της κυβερνητικής πολιτικής στους πιο κρίσιμους τομείς, που αφορούν την κατάσταση των λαϊκών στρωμάτων;

Τώρα τι το... διαφορετικό από αυτό που γίνεται θέλει ο κ. Τσοχατζόπουλος, το αποκαλύπτει ο ίδιος, όταν αποκαλεί «επανάσταση στο χώρο της ασφάλειας - άμυνας» τη δημιουργία του μισθοφορικού στρατού!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ