Τρίτη 7 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυκλοφόρησαν οι «Δρόμοι της Ειρήνης»

Στη δημοσιότητα, σε ηλεκτρονική μορφή, έδωσε η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ το 87ο τεύχος του περιοδικού της ΕΕΔΥΕ «Δρόμοι της Ειρήνης», που μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της www.eedye.gr.

Οπως σημειώνει, «μέσα από την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκουμε να φτάσει παντού, σε κάθε σπίτι, η φωνή και οι θέσεις του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος. Δυναμώνουμε την πάλη μας ενάντια στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που έχει για "θεό" το κυνήγι του κέρδους. Γεννά τους πολέμους και την προσφυγιά και την ίδια στιγμή για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, δημιουργεί τις τραγικές ελλείψεις στον κλάδο της Υγείας και της πολιτικής προστασίας. Θυσιάζει τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων στους χώρους δουλειάς λόγω της έλλειψης των αναγκαίων μέτρων προστασίας, πετάει το μπαλάκι στην "ατομική ευθύνη" του λαού που καθημερινά - με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων - ζει από πρώτο χέρι την εκμετάλλευση, τη φτώχεια.

Προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας! Μένουμε δυνατοί και διεκδικητικοί! Δυναμώνουμε την πάλη και τη διεκδίκηση του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, συνολικά του λαϊκού κινήματος ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς, για να ανοίξει ο δρόμος να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

Καλούμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος να συμβάλλουν σε αυτήν την πάλη και μέσω της διάδοσης του τεύχους του περιοδικού που δίνουμε στη δημοσιότητα σε ηλεκτρονική μορφή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ