Τρίτη 7 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Κάθε μέρα με τον «Ριζοσπάστη»

Από σήμερα το συνδρομητικό δίκτυο φτάνει στη Θεσσαλονίκη

Με τη Θεσσαλονίκη να μπαίνει από σήμερα στη συνδρομητική βάση του «Ριζοσπάστη» συνεχίζεται η διεύρυνση του δικτύου συνδρομητών της εφημερίδας μας. Την Πέμπτη ξεκινά επίσης η διανομή σε συνδρομητές στη Λάρισα, τις αμέσως επόμενες μέρες στην Πάτρα και μέχρι τέλος του μήνα στη Λαμία.

Παράλληλα μεγαλώνει το δίκτυο συνδρομητών στην Αττική, ενώ τις προηγούμενες μέρες εντάχθηκαν και η Χαλκίδα, η Τανάγρα, τα Ψαχνά και η Καλαμάτα. Θυμίζουμε επίσης ότι ο «Ριζοσπάστης» πλέον διακινείται και στα σούπερ μάρκετ.

Κάθε πρωί ο «Ριζοσπάστης» στην πόρτα μας λοιπόν, μέσα από την ανάπτυξη της συνδρομητικής βάσης, ώστε να ξεκινά η μέρα μας από τη μελέτη της εφημερίδας μας. Αυτό άλλωστε είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις, ειδικά αυτόν τον καιρό, που οι συνθήκες είναι πολύ απαιτητικές, οι εξελίξεις πολλές και πυκνές σε πολλά μέτωπα, από την πανδημία μέχρι τους κλάδους της οικονομίας και τις αντιθέσεις ανάμεσα σε ιμπεριαλιστικά κέντρα.

Η έγκαιρη καθημερινή προμήθεια της εφημερίδας του ΚΚΕ, η μελέτη της από νωρίς το πρωί, είναι στοιχεία πιο αναγκαία από ποτέ ώστε να «μείνουμε δυνατοί», όπως λέει και το σύνθημα του Κόμματος. Ο «Ριζοσπάστης» είναι το όπλο μας για να γίνουμε ακόμα πιο ικανοί στη διαπάλη, για να μάθει περισσότερος κόσμος την αλήθεια που οι άλλοι του κρύβουν, για να δυναμώσουν ο αγώνας και η διεκδίκηση.

Πληροφορίες για τη συνδρομή στον «Ριζοσπάστη», στην ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής» (https://sep.gr/eshop/titlos/syndromi-rizospastis/) και στα τηλ. 210 3320807 - 210 3320815


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ