Τρίτη 7 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
SPOT ΤΟΥ ΚΚΕ
Μέτρα για την προστασία της υγείας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των στρατευμένων

«Μαζί με όλο το λαό, πρέπει να προστατευθεί και η υγεία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των στρατευμένων νέων», τονίζει στο νέο του σποτάκι το ΚΚΕ (μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του ΚΚΕ στο Youtube και στο portal «902.gr») και σημειώνει πως «ο αναγκαστικός συγχρωτισμός τους σε πολλούς χώρους διαμορφώνει συνθήκες εξάπλωσης του κορονοϊού».

Το ΚΚΕ απαιτεί: «Να παρθούν άμεσα μέτρα για τη μείωση του συγχρωτισμού σε θαλάμους, γραφεία, εστιατόρια και άλλους κοινόχρηστους χώρους. Να αυξηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Να επιταχθούν ξενοδοχεία, ξενώνες και άλλα κατάλληλα κτίρια για να εγκατασταθούν και εκεί οι στρατευμένοι. Να επιταχθούν ιδιωτικά λεωφορεία και ΚΤΕΛ για τη μείωση του συγχρωτισμού στις μετακινήσεις. Απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών στις στρατιωτικές μονάδες και τα στρατιωτικά νοσοκομεία» και σημειώνει πως το Κόμμα έχει καταθέσει πάνω από 37 σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή.

«Μένουμε δυνατοί, μάχιμοι, ενημερωμένοι. Για να μείνουμε υγιείς και να φέρουμε σε πέρας τα καθήκοντά μας για το συμφέρον του λαού και της πατρίδας μας», καταλήγει το σποτ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ