Τρίτη 12 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- H Αχτίδα της Πόλης Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σήμερα Τρίτη 12 του Μάρτη, στο Δημαρχείο της πόλης, με ομιλητή τον Χρ. Χαλκιά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές διοργανώνουν την Τετάρτη, 13 του Μάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60), οι Κομματικές Οργανώσεις Πατησίων. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΑΕ Κοκκινιάς - Κορυδαλλού του ΚΚΕ καλούν σε συζήτηση για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, την Πέμπτη, 14/3, στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, στην αίθουσα «Πλειάδες».

- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Τ' αξέχαστα», στην Αρχαία Κόρινθο τη Παρασκευή 15 του Μάρτη, στις 8.30 μ.μ.

Η ΝΕ Πρέβεζας

Συγκεντρώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, οργανώνει η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ.

- Σήμερα Τρίτη 12 Μάρτη στη Νικόπολη, στις 7.30μ.μ., σε κεντρικό καφενείο. Θα μιλήσει ο Τ. Τόκας, γραμματέας της ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ.

- Αύριο Τετάρτη 13 Μάρτη στο Μύτηκα, στις 7.30μ.μ., σε κεντρικό καφενείο. Θα μιλήσει ο Κ. Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ