Τρίτη 12 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με τον Δαμιανό Παπαδόπουλο στην Καλαμαριά

Τον Δαμιανό Παπαδόπουλο, μέχρι τώρα δημοτικό σύμβουλο Καλαμαριάς της «Αγωνιστικής Δημοτικής Ενωτικής Καλαμαριάς» (ΑΔΕΚ), ανέδειξε επικεφαλής της με συντριπτική πλειοψηφία και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο θέατρο της οδού Χιλής. Συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι της πόλης, εκπρόσωποι μαζικών φορέων, πολιτιστικών και τοπικών συλλόγων, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

«Πιστεύω ότι η Πρωτοβουλία μας αυτή θα δώσει βάσιμες ελπίδες στους κατοίκους της Καλαμαριάς ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε σωστά την Καλαμαριά του αύριο, οραματιζόμενοι ακόμη και την ουτοπία αλλά πράττοντας ρεαλιστικά, αγωνιστικά, αξιοκρατικά, έντιμα στο καθημερινό μας βήμα», τόνισε ο Δ. Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην αρχή της εκδήλωσης η Σοφία Τεμεκενίδου, που ήταν για δύο τετραετίες επικεφαλής της ΑΔΕΚ, ζήτησε από τους πολίτες της Καλαμαριάς να συστρατευθούν και να υποστηρίξουν την Πρωτοβουλία για να ξαναβρεί η Λαϊκή Αυτοδιοίκηση το λαϊκό της χαρακτήρα, να είναι κοντά στον πολίτη. Πρόσθεσε ότι μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις στα γραφεία της παράταξης, παρουσιάστηκε μια διακήρυξη αρχών που θα αποτελέσει τη βάση για το νέο ξεκίνημα της Πρωτοβουλίας των Πολιτών που στηρίζει η ΑΔΕΚ. Παρουσιάζοντας τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας σημείωσε τα παρακάτω:

«Είναι ο Δαμιανός Παπαδόπουλος γέννημα θρέμμα της Καλαμαριάς, είναι δοκιμασμένο στέλεχος της ΑΔΕΚ για οχτώ χρόνια, με ήθος, με συνέπεια, με αγωνιστική δράση. Είναι κατεξοχήν γνώστης των προβλημάτων της Καλαμαριάς, είναι πιστός στις αρχές που διακρίνουν και χαρακτηρίζουν μια αγωνιστική, λαϊκή, τοπική αυτοδιοίκηση».

Η Σοφία Τεμεκενίδου κάλεσε τους συγκεντρωμένους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή για να κερδηθεί ο Δήμος Καλαμαριάς και να μετατραπεί σε ένα δήμο που θα διεκδικεί και θα προγραμματίζει, θα εκτελεί έργα προς όφελος των πολιτών και δε θα συναινεί στη μεταφορά των βαρών στις πλάτες των πολιτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ