Τρίτη 4 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προβλέψεις για «έξοδο» Σημίτη

Τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να δέχεται επίθεση εκ των έσω, «βλέπει» σε άρθρο του το περιοδικό «Economist». Το δημοσίευμα εμφανίζει τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη να πιέζεται τόσο από την αναγκαιότητα βελτίωσης της οικονομίας όσο και από τις αντίρροπες δυνάμεις του κόμματός του για πιο λαϊκή πολιτική.

Το περιοδικό παρουσιάζει ως φυσικό διάδοχο τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, ενώ για τον γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος Κώστα Λαλιώτη επισημαίνεται ότι δεν μπορεί να διαδεχτεί τον κ. Σημίτη, γιατί δε μιλάει αγγλικά. Επίσης, σημειώνεται ότι ο Κ. Λαλιώτης πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός αποτελεί εκλογικό βάρος και θα πρέπει να φύγει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Ο δημοσιογράφος του δημοσιεύματος κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις σε πάρα πολλά σημεία», δήλωσε στον «Flash 96» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαππας. «Απαράδεκτο είναι αυτό που γράφει για τον Κώστα Λαλιώτη», τονίζει και επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα στηρίζεται σε πιθανόν λανθασμένη πληροφόρηση. «Δεν του αποδίδουμε κάποια ιδιαίτερη σημασία», κατέληξε ο κ. Πρωτόπαππας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ