Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΥΠΡΟΣ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
ΑΘΗΝΑ
Σήμερα το συλλαλητήριο για το Κυπριακό

Στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια

Σε εγρήγορση βρίσκονται τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ σ' όλη την Αθήνα για την επιτυχία του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα, στις 6, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι κομμουνιστές αντιδρούν πρώτοι στο απαράδεκτο «σχέδιο Ανάν», που οδηγεί τους Κύπριους κυριολεκτικά με το πιστόλι στον κρόταφο να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα σχέδιο που θεσμοθετεί ουσιαστικά τη διχοτόμηση και στο «χάος». Τα μηνύματα που έρχονται από τις γειτονιές της Αθήνας είναι ξεκάθαρα. Πολλοί είναι αυτοί που - αν και βρίσκονται σε διαφορετικό πολιτικό στίγμα από το ΚΚΕ - επικροτούν την πρωτοβουλία του και δηλώνουν πως θα διαδηλώσουν μαζί με τους κομμουνιστές, θέλοντας να τονίσουν πως η προαποφασισμένη από τους ιμπεριαλιστές λύση για την Κύπρο που «προσφέρει» το «σχέδιο Ανάν», δεν πρόκειται να περάσει «αβρόχοις ποσί».

Ιδιαίτερα αποφασιστική αναμένεται η συμμετοχή της ανυπόταχτης νεολαίας, που εκδηλώνει τα αντιιμπεριαλιστικά της αισθήματα με κάθε ευκαιρία.

Σ' όλη την Ελλάδα, επίσης, πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια συμπαράστασης στον - για μια ακόμη φορά - δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό και καταδίκης του εξαιρετικά επικίνδυνου «σχεδίου Ανάν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ